Wereldacts

Vanaf februari 2021 ontdek je hier stelselmatig alle artiesten voor SHOW 2021.

Klik op een lanceringsdatum en ontdek onze exclusieve artiesten.

Mario Berousek

MARIO BEROUSEK

Snelste jongleur ter wereld #Tsjechië
Het jonglerende wereldwonder MARIO BEROUSEK was 5 jaar onafgebroken te zien op de scène van de Moulin Rouge in Parijs. Als snelst jonglerende artiest ooit won hij in 2017 de begeerde Bronzen Clown op het prestigieuze festival van Monte Carlo.

Mario Berousek

NICOL NICOLS

Avontuurlijke draadacrobatie #Spanje
Na zijn eerste doortocht (2009) bij het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen is het een blij weerzien met deze behendige Spaanse atleet. In zijn zoektocht naar evenwicht brengt NICOL NICOLS de grootst mogelijke spanning naar de piste. Balancerend op een slappe koord flirt hij hoog in de lucht met de wetten van het evenwicht en hun limieten.

Jimmy Folco

JIMMY FOLCO

Charmante clownerie #Italië
Op grote vraag te gast in onze magische cirkel van zand : JIMMY FOLCO. Italiaanse clownerie die op stijlvolle wijze de grootste glimlach en de meest uitbundige bulderlach naar onze circuskathedraal brengt. Het trainen van de lachspieren mag beginnen …

Antonin Navratil

ANTONIN NAVRATIL

Waanzinnige Washingtontrapeze #Tsjechië
Een onbetwiste ‘hoogvlieger’ in onze tent : ANTONIN NAVRATIL. Een spectaculaire Washingtontrapeze zoals U ze nog maar zelden zag : balancerend op het hoofd, zittend op een stoel … terwijl hij – hoog in de lucht – vervaarlijk heen en weer vliegt. Absolute wereldklasse.

Robi Berousek

ROBI BEROUSEK

Spectaculaire ladderequilibre #Tsjechië
Zijn uitnodiging voor het wereldvermaarde Circusfestival van Monte Carlo 2021 bewijst overduidelijk de unieke klasse waarmee ROBI BEROUSEK zijn evenwicht presenteert. Vol spanning en sensatie beklimt deze Tsjechische rasartiest de vrijstaande ladder zoals weinigen dat doen.

Diana Boiachin

DIANA BOIACHIN

Elegante luchtmast #Moldavië
Met gratie en elegantie wentelt de publiekslieveling uit Romania’s Got Talent 2017 zich rond een metershoge mast. Niet enkel op de grond, maar ook zwevend door de lucht. DIANA BOIACHIN presenteert op eigen wijze een act die uitblinkt in originaliteit en vakkennis. Zelden gezien. Behalve bij ons.

Louis Knie Jr.

LOUIS KNIE JR

Paarden in vrijheid #Zwitserland
Een grote groep paarden, rechtstreeks uit de wereldvermaarde Knie-menagerie. Dit jaar presenteren we ze U – in première – in een gloednieuwe vrijheidsdressuur van het allerhoogste niveau. Gebracht door LOUIS KNIE JR, een telg uit het befaamde Zwitserse circusgeslacht met eeuwenoude roots.

The Flying Mendonca

THE FLYING MENDONCA

Vliegende trapeze #Brazilië
De Braziliaanse luchtacrobaten FLYING MENDONCA brengen met hun vliegende trapeze het angstzweet naar de handen van ons publiek. Onbetwiste toppers in deze gevaarlijke en aartsmoeilijke discipline. De legendarische drievoudige salto en de dubbele passage maken deel uit van dit nummer dat tot 1 van de meest spectaculaire in het circus behoort.

The Catwall

THE CATWALL

Energieke dubbele trampoline #Canada
In Monte Carlo werd THE CATWALL beloond met een Bronzen Clown. Niet verwonderlijk. Want wat zij presteren is best indrukwekkend : haarfijn-synchrone sprongen en figuren, in duel tussen een vijf meter hoge muur en twee trampolines. Verbluffend en spraakmakend.

Trio Prime

TRIO PRIME

Acrobatie & elegantie #Rusland
Rusland stuurt een uniek nummer naar Jouw Afspraak met de Wereld.
TRIO PRIME combineert acrobatiek en elegantie. In vloeiende transformaties wentelen deze dames zich van de ene opzienbarende compositie in de andere. Verwondering en verbazing alom.

Deze wereldartiest wordt gauw aan jou voorgesteld.
Nog even wachten tot de lanceringsdatum. Spannend!
Deze wereldartiest wordt gauw aan jou voorgesteld.
Nog even wachten tot de lanceringsdatum. Spannend!
Deze wereldartiest wordt gauw aan jou voorgesteld.
Nog even wachten tot de lanceringsdatum. Spannend!