Wereldacts

 Door de coronatijd kunnen onze artiesten IN 2020 NIET schitteren in onze piste.
Vanaf februari 2021 ontdek je hier stelselmatig alle artiesten voor SHOW 2021. 

Klik op een lanceringsdatum en ontdek onze exclusieve artiesten.

Mario Berousek

MARIO BEROUSEK

Snelste jongleur ter wereld #Tsjechië
Het jonglerende wereldwonder MARIO BEROUSEK was 5 jaar onafgebroken te zien op de scène van de Moulin Rouge in Parijs. Als snelst jonglerende artiest ooit won hij in 2017 de begeerde Bronzen Clown op het prestigieuze festival van Monte Carlo.

Mario Berousek

NI TONGHUI

Avontuurlijke draadacrobatie #China
Met de komst van NI TONGHUI presenteren we een absolute Europese primeur. Rechtstreeks uit Shangai brengt deze behendige atleet – in zijn zoektocht naar evenwicht – de grootst mogelijke spanning naar onze piste. Balancerend op een slappe koord beklimt Tonghui ladders, rijdt hij rond op zijn fiets en brengt hij hoog in de lucht de wetten van het evenwicht naar hun limieten.

Jimmy Folco

JIMMY FOLCO

Charmante clownerie #Italië
Op grote vraag keert hij – na zijn eerdere succesvolle doortocht in 2018 – terug naar onze magische cirkel van zand : JIMMY FOLCO. Italiaanse clownerie die op stijlvolle wijze de grootste glimlach en de meest uitbundige bulderlach naar onze circuskathedraal brengt. Het trainen van de lachspieren mag beginnen …

Antonin Navratil

ANTONIN NAVRATIL

Waanzinnige Washingtontrapeze #Tsjechië
Een onbetwiste ‘hoogvlieger’ in onze tent : ANTONIN NAVRATIL. Een spectaculaire Washingtontrapeze zoals U ze nog maar zelden zag : balancerend op het hoofd, zittend op een stoel … terwijl hij – hoog in de lucht – vervaarlijk heen en weer vliegt. Absolute wereldklasse.

Robi Berousek

ROBI BEROUSEK

Spectaculaire ladderequilibre #Tsjechië
Zijn uitnodiging voor het wereldvermaarde Circusfestival van Monte Carlo 2021 bewijst overduidelijk de unieke klasse waarmee ROBI BEROUSEK zijn evenwicht presenteert. Vol spanning en sensatie beklimt deze Tsjechische rasartiest de vrijstaande ladder zoals weinigen dat doen.

Diana Boiachin

DIANA BOIACHIN

Elegante luchtmast #Moldavië
Met gratie en elegantie wentelt de publiekslieveling uit Romania’s Got Talent 2017 zich rond een metershoge mast. Niet enkel op de grond, maar ook zwevend door de lucht. DIANA BOIACHIN presenteert op eigen wijze een act die uitblinkt in originaliteit en vakkennis. Zelden gezien. Behalve bij ons.

Louis Knie Jr.

LOUIS KNIE JR

Paarden in vrijheid #Zwitserland
In 2018 in onze piste te zien met een veelbesproken en indrukwekkende carrousel van maar liefst 25 paarden : LOUIS KNIE. En dacht U nu werkelijk dat U hiermee alle paarden uit de wereldvermaarde Knie-menagerie gezien had ? Zeker niet. Dit jaar presenteren we U in première een gloednieuwe vrijheidsdressuur van het allerhoogste niveau. Gebracht door een telg uit het wereldvermaarde Zwitserse circusgeslacht met eeuwenoude roots.

The Flying Mendonca

THE FLYING MENDONCA

Vliegende trapeze #Brazilië
De Braziliaanse luchtacrobaten FLYING MENDONCA brengen met hun vliegende trapeze het angstzweet naar de handen van ons publiek. Onbetwiste toppers in deze gevaarlijke en aartsmoeilijke discipline. De legendarische drievoudige salto en de dubbele passage maken deel uit van dit nummer dat tot 1 van de meest spectaculaire in het circus behoort.

The Catwall

THE CATWALL

Energieke dubbele trampoline #Canada
In Monte Carlo werd THE CATWALL beloond met een Bronzen Clown. Niet verwonderlijk. Want wat zij presteren is best indrukwekkend : haarfijn-synchrone sprongen en figuren, in duel tussen een vijf meter hoge muur en twee trampolines. Verbluffend en spraakmakend.

The Catwall

TRIO PRIME

Acrobatie & elegantie #Rusland
Rusland stuurt een uniek nummer naar Jouw Afspraak met de Wereld. TRIO PRIME combineert acrobatiek en elegantie. In vloeiende transformaties wentelen deze dames zich van de ene opzienbarende compositie in de andere. Verwondering en verbazing alom.

Tino Aeby band

TINO AEBY BAND

8-koppig live orkest #Internationaal
Vorige editie voor het eerst bij ons : het 8-koppig live-orkest onder leiding van maestro TINO AEBY. Stuk voor stuk topmuzikanten met een indrukwekkend palmares : van circussen als o.a. Knie, Nock en Dannebrög tot het prestigieuze Festival van Monte Carlo. Absolute klasse. Live en in een veelvoud van stijlen. Kwaliteitsgarantie voor de ultieme circusbeleving.