Sinterklaas denkt na eeuwen aan rust.
Tijd voor een heel ander leven.
Een goed idee ?
Of blijft alles beter bij het oude ?

MARC BOON
Showconcept, scenario en regie

Marc Boon is in binnen- en buitenland al 34 jaar aan de slag als regisseur voor theater, musical, opera, grote evenementen en beeldmedia.

Daarnaast is hij ook erg actief als presentator. Zijn deskundigheid en uitstraling bezorgden hem een carrière als televisiegezicht in Nederland (NCRV en KRO) en bij de regionale zender TV OOST. SOp MENT TV presenteert hij wekelijks het cultuurprogramma Affiche en de Vlaamse celebrity show BOON.

Maar ook zijn stem klinkt ongetwijfeld vertrouwd in de oren. Een warm timbre dat hem via de talrijke beeld- en audio-opdrachten tot een gewaardeerd Vlaams stemacteur maakt.
Vanuit een rijke ervaring en een berg creativiteit dompelt hij dit Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen al 19 jaar lang onder in een uiterst professioneel bad van fantasie, humor en feeërieke betovering.

KRISTOF GOFFIN
Choreografie

Kristof behaalde zijn masterdiploma aan het Conservatorium te Antwerpen en is op 18 jaar tijd uitgegroeid tot een veelgevraagd danser/choreograaf voor theater en media.

Van zijn hand is onder meer de overbekende ‘kniezwengel’ waarmee Kate Ryan in 2006 naar het Eurovisiesongfestival in Athene trok. Zijn talent, naam en faam werden hiermee internationaal gevestigd.

Ondertussen is deze acteur-choreograaf ook alweer een paar seizoenen te zien in ‘Dertigers’, de populaire tv-reeks op Eén. Kristof is reeds 12 jaar de vaste Sint in de Piste-choreograaf.

DIAN VAN DE VEN
Kostuumontwerp

Met een jarenlange ervaring en een stevige reputatie in de internationale kostuumwereld is Dian Van de Ven (Bedazzled by Dian) al vele jaren dé vertrouwde en geknipte ontwerpster voor de fraaie Sint in de Piste-kostuums. Van creatief ontwerp, over specifieke materiaalkeuze tot handgemaakte realisatie in eigen atelier : vakmanschap en kwaliteit  staan telkens voorop.

Over de hele wereld worden haar gewaardeerde en unieke creaties gedragen op grootschalige festivals, in tv-shows, vooraanstaande circussen en tal van theaterhuizen. Geen seriewerk, maar stuk voor stuk unieke creaties. Kortom, een lust voor het oog waar wij en U alleen maar gelukkig en vrolijk van worden.

Enkele van de vele referenties : o.a. Disney, Holiday On Ice, De Efteling, Sterren dansen op het ijs, Danone, Milka, Eyeworks, Center Parcs, … We zijn dus in goed gezelschap.

JAN-WILLEM TE KIEFTE
Muzikale leiding & arrangementen

Sinds 2012 is Jan-Willem te Kiefte als muzikaal leider verbonden aan Sint in de Piste. Een perfecte gelegenheid om zijn liefde voor muziek te combineren met zijn fascinatie voor het circus.

Hij studeerde aan de conservatoria van Zwolle en Amsterdam en volgde ondertussen vele gastlessen en workshops bij internationaal bekende musici.

Momenteel is dit muzikale talent actief als uitvoerend musicus, componist/arrangeur en docent in binnen- en buitenland, o.a. bij het befaamde Duitse circus Roncalli en het Franse topcircus Arlette Gruss.

ROEL VANKERCKHOVEN
Vocale Arrangementen & Stemcoaching

Enkel het beste is goed genoeg voor onze 60.000 oren. Daarom schenkt Sint in de Piste bijzondere aandacht aan de zangkwaliteit van alle showsongs. Roel Vankerckhoven zorgt voor de vocale arrangementen en is ook de zang/stemcoach van het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen.

Roel is docent aan de Amsterdamse Hogeschool voor Kunsten en de Musicalopleiding Lucia Marthas, stemcoach bij tal van theater- en musicalproducties zoals ‘Fiddler On The Roof’, ‘Know Me’, de Hazes-musical ‘Hij gelooft in mij’, ‘Hello Dolly’, … Zelf was hij als musicalacteur te zien in o.a. de Efteling-musical ‘Kruimeltje’ en ‘Mamma Mia’ (Essen, D).